Întreținerea utilajului- obligație sau cheltuială inutilă?

Întreținerea utilajului- obligație sau cheltuială inutilă?

Întreținerea utilajului - obligație sau cheltuială inutilă?


Mulți proprietari de utilaje, care incearca sa faca economii, evita sau intarzie reviziile periodice. La urma urmei, înlocuirea regulată a elementelor de bază, cum ar fi filtrele și uleiurile din mașină, garantează o viață mai lungă a acesteia.

Întreținerea și verificarea zilnică a utilajului nu sunt suficiente. Un lucru necesar pentru a asigura functionarea fara intreruperi neprevazute si fără defecțiuni, este înlocuirea regulată a consumabilelor precum filtre, uleiuri, diapozitive, lubrifianți și alte componente de bază.

Toate piesele de schimb necesare, potrivite pentru excavatoarele JCB, Caterpillar, Volvo, New Holland, Komastu si Case - incarcatoare si buldoexcavatoare - sunt disponibile in oferta noastra. Piese de schimb de mare calitate, precum piese OEM și bineînțeles, originale - selectăm fără probleme pe loc și le trimitem în mod expres la utilajul care are nevoie.

Această investiție financiară mică, întreprinsă în mod regulat, prelungește durata de viață a utilajului și, de fapt, generează economii - deoarece pe termen lung previne reparațiile costisitoare rezultate din neglijarea reviziilor regulate de întreținere ale utilajului.
Categorii

Suport clienti Luni - Vineri 08:00 -18:00 sau Non-Stop pentru urgențe

0745836290 comenzi@inter-parts.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!